Notis på HD

Tja! Igår publicerades notisen på Helsingborgs Dagblad. Men det ska som vanligt vara något som de har vänt på meningarna och formulerat efter vad de vill - "det viktiga är att man har ett speciellt uttryck eller något annat som fångar publiken, säger han". Det var inte vad jag sa? Det viktiga är att man har kul! UKM är ingen tävlingsjakt. Alla får plats på UKM och alla får chansen att stå på scenen vad man än vill göra. Men aja, vi fick åtminstone en ganska stor plats i tidningen i alla fall.

I torsdags hade vi ett snabbmöte med UKM Crew och planerade inför eventkvällen den 15 februari. Det gick snabbt snabbt när vi hade en dagordning som vi kunde hugga av bit för bit =P Jobbet som delades ut till alla är lite varierande. Som att kontakta deltagarna som ska uppträda den dagen, köpa fika, planera för att besöka andra UKM-festivaler, besöka Sundspärlan (där festivalen äger rum), kollar upp pris för tröjtryck, göra flyers, kontakta konferencier och kockar, fixa sponsorer, sätta upp affischer på skolor och mycket mer. Men UKM Crew sköter det helt perfekt! :D

Ett och annat möte dyker väl snart upp igen. Men nu är det helg och lite vila ska jag ha. Däremot jobbar jag med jämna mellanrum med ukm arbetet :) Ha en trevlig helg allihopa!
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

RSS 2.0