Robert is online

2009-04-06 @ 18:52:01
Hej hej allihopa! Det var riktigt länge sen jag skrev ett blogginlägg här. Men nu så. Jag kollade precis statistiken och såg att vi hade höga besökare på bloggen i helgen hahaha xD Coolt coolt!

Som Robin nämner, så är årets UKM-festival i Helsingborg över. Redan? Shiet vad snabbt det har gått! Ca 7 månader gick åt för planering inför UKM-festivalen. Allt är liksom slut nu. Shiet vad synd! Men jag har haft 2 underbara dagar tillsammans med alla arrangörer och volontärer :) Som vanligt lär man alltid känna nya människor. Det skulle faktiskt ta hela dagen för mig att beskriva hur bra det är att delta på en UKM-festival. Ja seriös. Man utvecklas hela tiden och lär sig så mycket. Jag har absolut lärt mig något denna helgen. Att vara en av arrangörerna betyder ett stort ansvar. Det räcker inte med att man får saker att fixas och problem att lösas. Man måste också ta ansvar som ledare. Ledare för vilka då? Jo för bland annat volontärerna. När jag började som volontär så såg jag upp för arrangörerna. De var mina ledare. Och nu vet jag att det är också lika viktigt att jag tar ansvaret som ledare. Sedan har jag såklart lärt mig mycket mer än det ;) Jag kommer aldrig sluta lära mig något nytt så länge jag finns kvar i arrangörsgruppen! :)

Alla borde få veta att UKM alltid ger något åt alla ungdomar. Vill ni ha bevis? Vi är bevisen! Vi är bland de tusentals ungdomar runt om i Sverige som vet vad UKM har gett oss! Föreningen Backstage Helsingborg kommer bli starkare än någonsin och fortsätta ge möjligheter för ungdomar att utvecklas och göra vad som känns bäst för de, för oss. We won't give up.

Även jag här vill tacka alla som var involverade i UKM-festivalen i Helsingborg. Thank you everybody!


MVH
Robert Le

Måndag - dagen efter stormen..

2009-04-06 @ 17:58:28
Så var UKM 2009 över här i Helsingborg, det är med lite lättnad men ännu mer saknad. Nu måste vi alla vänta ett helt år på nästa UKM festival!

Glädjande är dock att det hela inte är helt över ännu, den Regionala UKM festivalen kommer att äga rum den 9 - 10 maj och dit kommer föreningen Backstage (som arrangerar Helsingborgs UKM) att hyra bussar och bussa dit de som vill. Mer information om detta kommer inom en snar framtid.

Annars vill jag bara tacka alla... alla deltagere, volontärer, publik, medarrangörer, vakter, kockar, sponsorer  ja.. i stort sett alla som bidragit till årets UKM festival! TACK för en mycket lyckad festival!!

Hittade lite artiklar som publicerats i både Helsingborgs Dagblad och Helsingborg City idag! Enjoy!Peace & Love åt UKM folket!!

Volontärsbloggning direkt från Sundspärlan (LIVE)

2009-04-04 @ 12:51:33Caroline,12:

Hej!

Jag är en UKM volontär. Man arbetar bakom scenen på den riktiga "festivalen". Men jag ska bara vara här en dag. Medans man är här så hjälper man t.ex. till med affisher, dekorera och kanske fylla i saker som man tycker nångon annan har glömt. Det är stressigt och varmt. Man springer fram och tillbaka hella tiden efter saker att göra. Man äter i stort sätt hela tiden. Det finns alltid något att göra och något att äta. Mn städar och fixar saker, man får många, många vänner och det är roligt att umgås med nya kompisar, jag umgås mycket med min kompis Deniz vi går i samma klass. Det var hennes idé att jag skulle följa med henne hit. Och det var en bra idé enligt mig. Första dagen städar man och fixar och donar. Dag två, gör man ännu mer iordning och halv fem släpper man in all publik.

Ha det bäst, och KOM HITT IMÅN!! // CARRO


Deniz, 13:
Hej alla UKM fans! 
Jag är en UKM volontär som tycker att UKM är världens bästa. Jag jobbar i backstage med min bästis caroline och vi har följt efter den bästa Omar hela tiden typ, men vi har såklart också hjälpt till med saker och ting som t.ex. målat affisher, fixat scenen, fixat tre rum fint och andra saker. Det har verkligen varit ätte kul idag, typ det bästa jag har gjort i mitt liv, och imorgon när typ 200 personer kommer och artisterna ska uppträda så kommer det ju bli ännu kulare, men det är synd att Caroline inte kommer. Och jag har faktist lärt känna jätte många personer där, och vi har blivit kompisar också, som Omar, Petra, Robin, Markus och Rejal. De är jätte snälla och bra kompisar, men vi var lite blyga när vi inte kände de så bra, emn sen lärde vi känna alla så vi blev mer pigga och sånt. Men allt detta om UKM är roligt och det kommer det alltid att vara.


Ha det bra och NI MÅSTE KOMMA IMÅN!!!!!! <3 /// Deniz <3

Imorgon smäller det!!!!

2009-04-04 @ 07:15:44
Vart s*atan tog all tid vägen!? I och för sig så ser allt bra ut och det känns faktiskt helt ok, men det var ju flera månader kvar för bara några ögonblick sedan, känns det som. Denna dag ägnas åt att rigga lokalen och lära känna våra underbara volontärer lite, likväll blir det kick-off och imorgon kl 10:00 startar incheckningen. Kl. 16:30 är det insläpp och vernissage! Be there or be square!

Nu hinner jag verkligen inte skriva mer, på väg till Sundspärlan ska jag hämta upp 1 stycke anslagstavla, 4stycken vikväggar och 4 stycken stafflin, innann detta ska jag även släppa ut 5 häster med min mamma (det var premissen för att hon ställde upp och körde, dels för att det måste göras och delt för att vi ändå ska till stallet och hämta släpet).


Ha det kalas! Vi ses idag/imorgon!!


Peace & Love åt UKM folket!!!

RSS 2.0