Göteborg

2009-03-30 @ 23:55:14
Hejhej, här kommer lite bloggning direkt från ett hotellrum i Göteborg. Idag har vi haft ett super lååångt möte. För er som missat så är jag och Petra på UKMs rikskonferens i Göteborg. Vi kom fram 12:20 idag och åker hem vid lunch imorgon. Idag har vi som sagt haft möte, massor att ta upp. Det kändes faktiskt mycket bra, massor med trevliga m'nniksor om inget annat!

Vi höll på till kl 21, men den sista timmen höll Navid Modiri i en workshop. Ruskigt trevlig kille, jag fixade en autorgaf till Alexander i min klass. Nu ska jag nämligen förklara varför.

För ca 3 veckor sedan mejlar jag Navid "för han verkade ju vara en trelig och kreativ prick". Jag hittade honom genom hans blogg 365saker och hade verkligen  ingen aning om vad för shomme han var. Jag berättar detta för Alexander, jag visste bara att han hette Navid och Alle frågar direkt Modiri!? Jag fatta ingenting och sedan klickade vi oss in på bloggen och Alle berättar vem denna "shomme " är. Jag känner mig naturligtvis riktigt dum, jag skickade ju iväg världen flummigaste mejl och bad honom komma till Helsingborg.  Han svarade dock och var intresserad vilket var riktigt kul!  Så det är i alla fall  därför Alexander ska få en hans autograf Jag kan med glädje även meddela att Navid visste vem jag var när vi hälsade :P

Mer uppdatering kring mötet kommer. Vi fortsätter imorgon kl 09:00.Peace & Love åt UKM folket!!

lite tröjor, mer tröjor, massa tröjor... tröjor överallt!

2009-03-26 @ 22:23:42
Hmm, jag kanske ska byta helefonsvarare under tiden som tröjtryckningen inför årets UKM festival pågår. Idag har jag tryck sisädär en 40 tröjor kanske.


"Hej, Robin kan inte svara just nu. Hon är tyvärr upptagen med att übertrycka tröjor till årets UKM festival, hon återkommer så fort hon blivit klar med detta dödstråkiga jobb, om hon inte har blivit totalt socialthandikappad eller ett kolli! Lämna namn och telefonnummer efter pipet."


Vad tycks?Peace & Love åt UKM folket!

[P.s Era tröjor kommer bli DÖDSsnygga!!!]

Affisch No.2

2009-03-24 @ 17:35:07
Ohyes, rykande färsk och inte en minut för sent. Trycks troligen
imorgon förmiddag, så ska vi säga att ni börjar se dem pryda
vår vackra stad Helsingborg imorgon kväll? :)


Over & Out!

Gästbloggning!

2009-03-24 @ 00:41:36
Ännu en gång bestämde jag mig för att gästa UKM Sveriges blogg :)

http://www.ukm.se/default.aspx?pageId=332&blogId=11Peace & Love åt UKM folket!

Mega, über tröjtryckning!

2009-03-23 @ 19:55:09
Igår träffades vi hemma hos Aisa och käkade pizza och tryckte tröjor, och satan vad det gick undan! Jag Aina & Aisa tryckte tröjor som galningar, det kändes lite som att vi var helt omringade av  en stor tröjarmé! Robert började ringa runt till deltagare volontärer nu i veckan så kommer jag & Aisa fortsätta ringa runt till resterande.

Idag är deltagar- och volontärsbreven skrivna, så snart dimper de ner i era brevlådor. Annars inte mycket nytt, vi jobbar på.

Jag ocha Petra har för övrigt fått chansen att åka till UKMs Rikskonferens i Göteborg, kalas kul! Vi är borta 30-3 - 31/3 alltså samma vecka som UKM, men det ska nog gå endå! :) På onsdag åker jag, Aisa, Niclas (filmaren) till Sundspärlan och tjuvkikar lite. Vi ska se hur vi ska utnyttja lokalen på bästa sätt. Även om UKM varit där ett par år nu så är tillexempel jag inte riktigt hemmastadd där, inte heller Niclas. Han kommer nog springa runt som en unge i en godisaffär och kolla bra vinklar och så!

Här kommer lite bider från tröjtryckningen :)

 
Nu ska jag gå och fortsätta trycka tröjor, vi har ca
90 kvar som ska tryckas på ryggen. Wiie!

Peace & Love åt UKM folket!

(mayday, mayday)

2009-03-16 @ 13:46:15

Nu var det ett litet tag sedan det hände något här på bloggen, men när det gäller UKM så står det verkligen inte stilla! Idag är det BARA 18 dagar kvar till året UKM festival! Det är läskigt nära nu!

Inom arrangörsgruppen så verkar det som att vi alla lyckats smitta varandra med diverse förkylningar de senaste veckorna och på förra mötet var bara Johan, Markus, Robert och vår nya filmare Niclas.. jag tittade förbi mot slutet, men som sagt så är vi alla sjuka i omgångar och inte ens jag står emot. Men det blir snart ett nytt möte, då förhoppningsvis alla kan mötas! :)


Tröjtryckningen som skulle ske igår har även den blivit lite uppskjuten då vi inte fått tröjorna från företaget ännu, ryktesvägen har jag hört att det företagat nu är på vår svarta lista!

Mer uppdateringar kommer inom en mycket snar framtid, då jag i skrivandets stund sitter på en lektion och småmyglar är det inte riktigt läge för en full lägesrapport.


Over And Out!


RSS 2.0