Ung tjej sökes till filmroll! (fortfarande)

Lotta söker fortfarande en tjej till huvudrollen samt statister! Känner du dig träffad eller känner du någon som skulle vara perkeft för rollen? Tveka då inte att kontakta Lotta! Du har ditt livs chans att vara med i en riktig långfilm! Intervjuer pågår just nu! Jalla, jalla!

.....................................................................................................................................................................

Filmen heter "Äta Sova Dö" och den handlar om Sasha, 19 år som arbetar på fabrik i en lite by i norra Skåne. Hon bor tillsammans med sin pappa och de tjänar lite extra på att sälja hembränt till ortsbefolkningen. En dag varslas halva styrkan på fabriken och Sasha får gå. Plötsligt måste hon börja fundera på vad hon vill med sitt liv, för hittills har hon aldrig drömt något större än att klara körkortet.

Långfilmen ska spelas in i norra Skåne våren 2010. Och till huvudrollen (Sasha) söker de en ung tjej med ursprung från Balkan men med skånsk dialekt, det är en streetwise lite pojkaktig tjej som är slängd i käften, men med ett stort hjärta.

Låter detta intressant? Hör då av dig till Lotta för frågor och kontakt!

Lotta Forsblad
CASTING ETC
projektledning och rollsättning
till spel- och reklamfilm
lotta@castingetc.com
www.castingetc.com


P.s De söker även personer till andra roller och statister!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

RSS 2.0