UKM Update

2011-04-29 @ 10:30:29
Nu är det bara lite mer än en vecka kvar till årets UKM festival. Anmälan är stängd men vi har fortfarande lite utrymme kvar att ta emot efteranmälningar. Dock måste detta ske senast måndag 2 maj till robin@backstagehbg.se För övrigt ska alla deltagare nu ha fått ett brev (1 brev per akt till den som ni angivit som kontaktperson) hem. Har du inte det så hör genast av dig till samma mail som ovan! Detta brev kommer även att skickas till samtliga deltagares mailadresser senast på måndag. Det var allt för nu. Över & Ut!

Sista chansen!

2011-04-22 @ 18:19:02
Idag är sista dagen du har möjlighet att anmäla dig till Helsingborgs lokala UKM festival.


Do it!


Klicka här för att anmäla dig!

Kärlek & Respekt!!

Bara två dagar kvar av anmälningstiden!

2011-04-20 @ 11:28:55
Nu är det endast 2 dagar kvar på anmälningstiden för Helsingborgs lokala UKM festival!! Klicka in på ukm.se eller HÄR för att anmäla dig!Över & Ut, för nu.. :)

För er kännedom..

2011-04-13 @ 12:29:05
Jag måste tyvärr meddela att det i år inte kommer att bli någon Regional UKM festival i Skåne. Istället kommer ett urval till Riksfestivalen att ske under den lokala festivalen den 8:e maj.

Har ni några frågor kring detta så kan ni maila till ukm@backstagehbg.se där vi gladeligen svarar på alla era frågor.

En kul nyhet däremot är att årets Riksfestival kommer att hållas i Sundsvall 19-21 juni.

Vill även påminna om att anmälan till årets UKM festival i Helsingborg 7-8 maj går ut den 22 april. Alltså om 9 dagar! Så skynda dig nu att anmäla om du inte redan har gjort det!!


Du anmäler dig superenkelt här!
Kärlek & Respekt!!


Förslag 2011års UKM tröja: ris eller ros, flipp eller flopp..?

2011-04-05 @ 18:48:09
UKM närmar sig med stormsteg och detta är det första förslaget på 2011 års UKM tröja. Detta är alltså ett förslag på den tröjan som alla arrangörer & funktionärer kommer att bära. Kommentera gärna, konstruktiv kritik mottages lika gärna som positiv! Som sagt så är detta bara ett förslag från projektgruppen än så länge! :)Över & Ut!

UKM Rikskonferens 2011

2011-04-05 @ 18:20:01
Igår morse (03:00!!!) steg jag och Josefin upp för att ta tåget till Uppsala för att vara med på årets rikskonferens. Vi har nu spenderat två dagar med en massa möten kring UKM, och fått träffa alla UKM spindlar (regionala samordnare) i Sverige. Dessutom så kan jag med glädje meddela att jag (Robin Emilie) idag blev invald som suppleant i UKM Sveriges styrelse & Josefin är vald till ledamot. Ännu ett glädjnde besked är att UKM riksfestival detta året kommer att hållas i Sundsvall 19-21 juni!

Nu har vi nyligen påbörjat vår resa hem till Helsingborg igen. Just nu ser vi båda ut som två zombies som bara längtar hem till våra egna sängar. Planen var att vi skulle försöka sova en smula på tåget. Men för min del så är det alldeles för ljust ute, dessutom så brukar jag jobba på enormt bra när jag är en halvdöd zombie. Så det blir nog till att försöka jobba undan lite under resan hem och sen brutal däcka hemma istället!

Håller förresten på med en liten grejj som ni alldeles snart ska få se.. 20 minuter till sen kommer ännu en uppdatering, med all säkerhet lite roligare än denna! :)


Kärlek & Respekt!!

RSS 2.0