Dansare se hit! :)

2010-05-31 @ 20:58:54

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STREETSTAR SUMMER CAMPS

GÅ PÅ STREET LÄGER I SOMMAR!

Kids Camp - 13-18 juni
Summer Camp - 28 juni - 3 juli
Master Camp - 5-10 juli


DANS - Breaking - Popping - Locking - Hip Hop - House
Fredrik "Freeze" Herranen
Oskar Pitré
Patrik "Prime" Helge
Martin C Ferretti
Yared "Razzle Dazzle" Cederlund
Niki Tsappos
+ internationella gästlärare

RAP / MUSIKPRODUKTION
Aaron Phiri
Damon Frost

DJ - Hip Hop - House - Soul - Funk - Disco - Elektronisk
Mr Chi - Groovenauts
Elvis " Jam One" Cetina

GRAFFITTI
Pay Two - Atomic B-boys


Plats: Åsa Folkhögskola - Sköldinge (Mellan Flen och Katrineholm)
Kostnad: från 2 500 kr. Inklusive vald kurs, sovplats, frukost, lunch och middag
Anmälan: Via hemsidan eller summercamp@streetstar.se
Info:
www.summercamps.se

 

affisch-web340.jpg

 Vem representerar UKM Skåne i Skara 20-22 juni?

2010-05-24 @ 14:22:06
Murlidhar Soogrim - Höör - Konst Dina målningar känns som utsnitt ur en fantasy-värld – vi dras in ett utrymme, fylld av flödande färger, omtumlande känslor och händelser. Är det en dystopi eller utopi vi hamnar i? Du har en tydlig målerisk talang - fortsätta gärna att utveckla det driv, den medvetna rörelse, som gäller både färg och form – som styr betraktarens öga och varseblivning.

Vesta Schelin - Hässleholm - Konst och design
Kul att se att du prövar olika tekniker och material. Precis som idrottstalanger ska träna allsidigt är det faktiskt väldigt lärorikt för esteter att pröva olika uttryck och medier – precis som du gör. Och vad du än gör, så kombinerar du originalitet med hantverkskunskap på ett förföriskt sätt! Din svärta och disposition i teckning är imponerande.

Yen Pham - Trelleborg - Teckning Du kan manga! Du har alla de typiska kännetecken där; uttrycken, detaljerna och linjen med färgfälten. Det hade varit intressant att se dem fungera ihop med text, att få se flera bilder samverka. Spräng ramarna, bildligt och innehållsligt! Fortsätt!

Linn Bendahl - Kristianstad - Foto Du lyckas verkligen visa vad din rubrik utlovar! Detaljerna, de valda föremålen och ögonblicken fångar du i all deras stillsamhet, som frusna minnesbilder. Tillsammans med ramarna och sättet att arrangerar, ger du betraktaren precis det du kallar din svit: känsla av förgången tid. Utöver att du bemästrar olika tekniska aspekter av mediet har du har uppenbart en estets öga för detaljer och helhet – viktiga aspekter i fotografi.

Lisa Lundqvist - Trelleborg - Foto och hantverk
Du har fångat tillvarons detaljer med humor, självdistans och tillåter dig faktiskt att skoja med betraktaren. Detta är befriande! Sättet att föra samman flera olika tekniker för att kunna formulera tankeställande kommentarer är kreativt, underfundigt och skapar nyfikenhet. Fortsätt experimentera!

Viktoria & Josefine – Svalöv – Musik
Ni förförde med en härlig version av "Halleluja". Underbara mogna röster! Sen var ni ju dessutom roliga. Kombinera skönsång med humor, kanske? Och gärna ett liveband.

Sleipner – Trelleborg - Musik
Heavy!!! (tre utropstecken) Mycket stabilt band. Musiken kunde dock vara mera nyansrik så "topparna märks mera". Jobba på det. Ni bjöd på en imponerande show och er scennärvaro är fantastisk. Ni tar med publiken på bred front. Grymt!

Douglas Nordenbeldt – Bromölla - Trolleri
Med stor charm och med ett väl genomtänkt nummer, fångar du publiken med dina magiska trick. Du visar stor färdighet för den magiska konstarten trolleri och får publiken till att förundras och skratta på samma gång. Fortsätt utveckla dina trollerinummer på samma sätt som du visar prov på här. Snyggt!

Bell – Helsingborg - Musik Du framförde din egen låt mycket bra och självsäkert. Låten var välskriven och med en bra "catchy" refräng. Fin röst och bra talang! Sträck på dig och stå för vem du är! Marcus & Mattias - Lomma - Film Med ett formsäkert och avancerat bildspråk som stödjer själva berättelsen, gör ni en rolig och skruvad film som skildrar tristessen i vuxenvärlden. På ett mycket roligt och begåvat, sätt mixar ni bilden med ljud och musik till en fint gestaltad berättelse med en säker rytm. Kanske är detta ert signum i framtiden – en träffsäker mix mellan ljud, musik och bild?

Emma & Hanna - Kristianstad - Dans Det var uppenbart att ni hade lagt ner mycket arbete på er fina koreografi och ville förmedla olika känslotillstånd. Scengolvet utnyttjade ni maximalt och ni hade hela tiden kontakt med publiken. Ni utstrålade såväl dansglädje som olika dramatiska uttryck i er dans. Ett ord på vägen är att jobba mer med olika dynamik och frasering för att ytterligare utveckla era koreografier. Bra jobbat!

Double & Metz med Jenny Ådeborg – Landskrona - Musik Härlig sång, med bra tryck i rösten. Rappen sen, var också mäktig och föredömligt tydlig. Behåll den konstellationen och utveckla samarbetet. Ni har var och en en enorm potential!
Ni kan gå in och läsa mer Här!

Skånes Regionala UKM Festival!

2010-05-04 @ 15:46:32Be there or be square! ;)


Helsingborgs representanter till Regionala i Höör!

2010-05-04 @ 15:44:45
Scen:
Isabell Meltzer
Fatima Hamandi

NiLLS
Konst:
Kajsa Dinesson


RSS 2.0