MER RIX BILDER

2009-06-25 @ 19:07:49
Bilder från UKM streetteams bildgalleri :)

http://bildgalleri.ukmteam.se/#5.0

Eldshowen från UKM Riks!

2009-06-20 @ 20:08:59
Du kan antingen kika på den på vår facebook sida eller youtube :)

Enjoy! :)

Bilder från RIKS 2009!!

2009-06-18 @ 22:23:27
Nu kan du kika på bilder från detta årets Riksfestival i Skinnskatteberg på UKM Heslingborgs facebook sida! Så gör det! :P Lite filmer från invigningen och eldgyckling kommer även komma upp inom en mycket snar framtid!! :)Över & Ut!

Hemma igen!

2009-06-17 @ 15:26:31
Efter en fantastisk tisdag och framförallt en fantastisk UKM festival är vi nu hemma igen. Vi bestämde på uppresan att vi skulle åka hem lile tidigare. Tyvärr vidade det sig i efterhand att vi missade rätt mycket kul saker igårkväll och nu i förmiddags. Tråkigt, tråkigt, men har man röstat så har man :( Dessutom var det någon kille som skulle göra ett prov tidigt imorse.

Hur som helst så ska jag, så fort jag vilat liiite till, börja lägga upp bilder på facebook från 2009 års fantastiska Riks festival!! Men just nu ska jag steka ägg.


Cya later!

Riks update 3!

2009-06-16 @ 18:52:19
Hejsan alla goa och glada!
Vi befinner oss just nu på Skinnskattebergs konstgräs framför den stora scenen. Spänningen är olidlig inför kvällen program. Alla artiser och konstutställare är helt amazing! Många nya vänner har skaffats under dessa dagar. Favoriterna är Skåningarna som utan tvekan är mest pepp! WIIHOO! Stämningen blir på topp så fort skåningarna kliver in i rummet. Den första kvällen startade vi en lek, den gamla hederliga "snurra så mycket du kan och försök att springa rakt". Papperskorgar har aldrig varit roligare då de fick fungera som hinder. Detta ledde till llamående, yrsel och en MASSA skratt! Aina får käka värktabletter för att lindra träningsverken i magen efter alla skrattanfall. Nu är det allsång som gäller, måste kila!

Många kramisar från aina och stina aka Einstein!

Kul kul

2009-06-15 @ 14:13:00
Vad kul ni verka ha där uppe! :D

Alla som läser bloggen, fortsätt att följa uppdateringarna från dessa underbara ukmare! :) Prenumerera på bloggen också om ni inte har gjort det!


//Robert

live från utställning

2009-06-15 @ 11:05:04
Behold earthlings, vi bloggar direkt på plats med bilder härifrån. För tillfället har både jag och Robin fått upp våra utställningsprylar på plats, vilket känns väldigt skönt att ha det gjort. Det är jättemånga andra utställare här uppe och allihopa är supertrevliga :)

Det enda tråkiga här uppe är vädret som är allt utom skåneväder, regn & kyla. Igår morse åkte vi från solsken in i regnet uppe i skinnskatteberg i hopp om att få ta sig ett dopp i sjön som ligger här bredvid. Men ack, det är så himlans kallt här uppe så det lär nog inte bli av.

Här kommer lite bilder som är tagna för.. tjaa...4 minuter sedan? Enjoy!
 
                             

Puss & Kram
er lilla migis :*

Natti, natti från UKM Riks!!

2009-06-15 @ 01:00:35
Nu håller alla deltagare, ledare och vippare på att varva ner och börjar smått gå och lägga sig. Nu har vi massor med intryck och upplevelser att bearbeta, och fler är på ingång! God natt från oss på Riks till alla er!


Över & Ut (för ikväll)!

Film från invigningen!

2009-06-15 @ 00:48:42
Invigningen började lite knakigt, men tog sig på slutet! Gyckelgruppen TRiX tog över sista timmen av invigningen och som de andra redan skrivit var de F A N T A S T I S K A ! Här kommer en "liten" film från uppträdet! Det är absolut värt att se den trots den kassa kvaliten! Runt 17 minuter in kan ni se knivjonglering med en vettskrämd Mathilda i mitten! Kika på det!![På grund av tekniska problem får ni vänta en dag eller två på videoklippet, men det kommer. Promise!!]


RIKS UPDATE 2!

2009-06-14 @ 22:34:09
Efter den efterlängtade kvällsmaten var det dags för invigning. Vi samlades i en sal fylld med ballonger och filtar framför en scen. Vi blev presenterade för de flesta som har med festivalen att göra, politiker, rektorn för skolan vi fick låna o.s.v. Band spelade och det bjöds på massa spex. Roligast var tre jycklare som hoppade ut ur paket som tomten levererade. (flippat, eller vad?) De var riktigt duktiga och bjöd på magi och konster. Sitter man längst fram så får man räkna med att bli utsatt för en del (men finns det inte gränser?). Jag blev uppkallad på scen och det slutade med att jag stod blick stilla med en purjolök i munnen medans jycklarna jonglerade med sex knivar med mig i mitten. Knivarna skar av bitar av purjolöken när dom flög i luften. Jag var mest rädd för att näsan också skulle flyga.

Massa kramar från UKM i Skinnskatteberg! // Mathilda Qvarnström
 


STRAIGHT OUTA SKINNSKATTEBERG
Redan efter endast ett par enstaka timmar i Skinskatteberg kan jag konstatera att jag bevittnat något av det konstigaste jag någonsint sett, på ett bra sätt. Jäkligt flummigt, men bra! Tre killar dansade någon form av interpretive dance som började i svarta sopsäckar och slutade med killar i kalsonger som dessutom kastade knivar kring matilda som stod blickstilla med en purjolök i munnen. Dessutom bjöds det av samma tre killar på Tv-spelsslagsmål med purjolök och min ruttna banan, ett trolleritrick i slooowmoooo, ett martialartsslagsmål med en liten unge kidnappad från publiken som svärd, en mänsklig pyramid och en en meter lång balong som slutade på någon vänster inuti magen på en av de tre killarna. Det hela konstaterades att vara "vad man lär sig efter ett år på teaterskola i polen". Trots att jag de sista 40 minuterna av showen var grymt kissenödig så kunde jag inte slita mig från denna utomordentligt spektakulära show, och DET, mina damer och herrar,  är ett bra betyg på en invigning!

 / Filippa Edghill
Från grönsaks fighter och mänskliga pyramider till något helt annat..
Eftersom Filippa redan berättat om de tre jycklarna som invigde festivalen ska jag berätta om, ja, något helt annat. När vi kommit tillbaka och återhämtat oss från flygande knivar och fallande pyramider blev det tävling i korridoren utanför vårt rum. Det var bland annat snurrning och springning med hinderbana samt slalombana i hoppande sopsäckar. Riktigt kul var det och vi lyckades få med oss en del andra deltagare som är här på UKM. Så nu är vi alla trött och vill bara att alla ska knipa igen så man kan få någon sömn på den här oändligt stora skolan. Imorgon ska vi upp tidigt, och förbereda oss för en heldag med aktiviteter och förmodligen en efterlängtad dusch.

puss'natt
er lilla migis :*


Riks update!

2009-06-14 @ 18:05:06
Wooohoo! Då är vi äntligen framme i Skinskatteberg och Bergslagens folkhögskola. Vi har precis ätit (tacos) och väntar nu på att invigningen ska börja!


[Världens snygaste cambild, visst!?]
Migis, Robin & Filippa

Över & Ut!

Buss bloggning!

2009-06-14 @ 14:28:49
Hej hej kära UKMare och ni andra som trillat in på bloggen! Just nu sitter vi (alla som representerar UKM skåne + några vippare ) på bussen. Vi passerade precis Motala. Resan har hittils gått ruskigt bra! Många passar på att sova medans andra spelar Donkey Kong eller tittar på film. Vi har precis tittat på Kenny Starfighter (serien) och kikar nu på 300. Bilder kommer så fort vi kommer fram. Migis (min syster) placerade kortläsaren till kameran i babaget som ligger under mig i bussen just nu. Men som sagt bilder kommer! :)

I Huskvarna stannade vi och åt, mycket mumsigt! Passade även på att köpa lite gränna polkagrisar. Tror detta är allt för nu, men misströsta icke, fler blogginlägg kommer!! :)


Over & Out!

P.s Ja Petra, jag har delat ut pins! :P

Snart bär det av!!

2009-06-13 @ 22:34:24
Imorgon åker vi två deltagare och fyra vippare från Helsingborg ända till Regionala UKM i Skinnskatteberg!! Bussen för oss lyckliga avgår kl 07:00 från Lund, så det blir en tidig morgon vill jag lova!

Som jag skrivit förr så är målet och löftet till Petra att vi ska blogga från Riks MINST en gång om dagen. Så idag har min kära far varit och köpt trådlöstbredband på kontantkort, riktigt smart!! :) Min syster som är en av deltagarna kommer att ta med sin kamera så vi kommer även att lägga uppbilder! Nu ska jag fortsätta att packa. Cya later!Ett till tips!

2009-06-09 @ 12:46:40
Här kommer ännu ett tips! :)

Utstället
Utstället är ett nytt webbmaterial producerat av Riksutställningar med tips, intervjuer och inspiration för ungdomar från 14 år och uppåt som vill veta mer om utställningsmediet; www.riksutstallningar.se/utstallet


Nu är det för övrigt inte lång tid kvar till UKM Riksfestival! På söndag bärdet av med buss från Lund kl 07:00. Helsingborg kommer förutom sina två deltagare även skicka hela fyra stycken vippare! Det kommer att blir en galt rolig festival!

Vi kommer dessutom att blogga direkt från festivalen minst en gång om dagen! Missa inte det!!

Över & Ut!

Film från Regionala UKM!!!

2009-06-03 @ 02:26:10
Detta inlägg riktar sig åt de som var på Regionala UKM. Det finns nu en film från den regionala UKM festivalen i Malmö. Är ni intresserade så mejla mig: robinemilie.elfsberg@live.se så fixar vi det!! :)


Kärlek & Respekt!

RSS 2.0