UKM Camp

2009-09-21 @ 20:58:17


Ung tjej sökes till filmroll!

2009-09-10 @ 13:34:46
Filmen heter Äta Sova Dö och den handlar om Sasha, 19 år som arbetar på fabrik i en lite by i norra Skåne. Hon bor tillsammans med sin pappa och de tjänar lite extra på att sälja hembränt till ortsbefolkningen. En dag varslas halva styrkan på fabriken och Sasha får gå. Plötsligt måste hon börja fundera på vad hon vill med sitt liv, för hittills har hon aldrig drömt något större än att klara körkortet.

Långfilmen ska spelas in i norra Skåne i slutet av februari 2010. Och till huvudrollen (Sasha) söker de en ung tjej med ursprung från Balkan men med skånsk dialekt, det är en streetwise lite pojkaktig tjej som är slängd i käften, men med ett stort hjärta.

Låter detta intressant? Hör då av dig till Lotta för frågor och kontakt!

Lotta Forsblad
CASTING ETC
projektledning och rollsättning
till spel- och reklamfilm
lotta@castingetc.com
www.castingetc.com


P.s De söker även personer till andra roller och statister!

Tråkigt beslut angående studiecirklarna

2009-09-10 @ 12:45:28
Tyvärr måste jag meddela att alla studiecirklarna har blivit inställda. Detta på grund av att det är för få som anmält sig och då räknas det inte som en studiecirkel. Vilket leder till att vi inte får några pengar och utan pengar är det svårt att vara kreativ (därmed inte sagt omöjligt!!). Missuppfatta mig rätt, man KAN vara kreativ utan pengar, men det är svårt och med tanke på att både poiandet och virkandet behöver en liten startbudget så gick det hela åt pipsvängen. Men misströsta icke, vi ger inte upp så lätt! Antagligen försöker vi till våren istället, med våra nya hemsida och allt. Det kommer då bli mycket, mycket lättare att marknadsföra oss. Vår nuvarande hemsida håller varken våra krav eller måttet, och ser mer kreativt opeppande ut än vad den ser peppande ut. But a BIG change is on it's way! :P Så håll ögonen öppna! :D


Kärlek!


RSS 2.0