Måndag - dagen efter stormen..

Så var UKM 2009 över här i Helsingborg, det är med lite lättnad men ännu mer saknad. Nu måste vi alla vänta ett helt år på nästa UKM festival!

Glädjande är dock att det hela inte är helt över ännu, den Regionala UKM festivalen kommer att äga rum den 9 - 10 maj och dit kommer föreningen Backstage (som arrangerar Helsingborgs UKM) att hyra bussar och bussa dit de som vill. Mer information om detta kommer inom en snar framtid.

Annars vill jag bara tacka alla... alla deltagere, volontärer, publik, medarrangörer, vakter, kockar, sponsorer  ja.. i stort sett alla som bidragit till årets UKM festival! TACK för en mycket lyckad festival!!

Hittade lite artiklar som publicerats i både Helsingborgs Dagblad och Helsingborg City idag! Enjoy!Peace & Love åt UKM folket!!

Kommentarer
Postat av: Ahmed(och de fem araberba)

Blir det inte så att ni kommer få välja några vinnare och sen ge dem chansen att uppträda i malmö något? berätta mer om det tack .

2009-04-09 @ 01:58:22
Postat av: Robert

Det är inga vinnare vi väljer. Utan det är representanter som vi väljer! UKM är ingen tävling, alla är välkomna. Och ja, vi kommer välja några akter som ska representera Helsingborg i det regionala UKM-festivalen. Den informationen kommer att komma upp på vår hemsida samt kommer berörda personer att kontaktas.

2009-04-09 @ 09:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

RSS 2.0